fbpx

Bestelformulier

Je kunt één of meerdere soepen bestellen via het formulier hieronder. Geef hierbij aan welke soep je wilt en welke hoeveelheid. Houd er wel rekening mee dat ik 2 à 3 dagen nodig heb om de soep te maken; ik maak alles vers en heb dus niet veel soep ‘op voorraad’. Je kunt ook een keuze maken uit diverse toppings of een salade (mee)bestellen. En onderin zie je ons cadeaupakket staan!

Bestellen via WhatsApp

Bestellen kan ook via de `veelsoeps´-groepsapp. Wanneer ik een soep ga maken, stuur ik een bericht in deze groepsapp. Je kunt deze soep dan bestellen. Als je lid wilt worden van de groepsapp stuur me dan jouw telefoonnummer. Je krijgt alleen een whatsappbericht van mij; de leden reageren en bestellen via mijn persoonlijke app.

De bestelde soep wordt in overleg bezorgd, of je komt deze ophalen. Het heeft geen haast; bijna alle soepen die ik maak kan ik invriezen zodat ze op elk gewenst moment bezorgd/opgehaald kunnen worden.

Catering op maat

Voor (bedrijfs-)feestjes of evenementen verzorg ik graag een (soepen-)buffet. Er is veel mogelijk: soepen, salades, belegde broodjes, smeersels en dipjes, hapjes etc.
Neem contact op via de site of telefonisch om je wensen te bespreken. Ik maak dan een offerte op maat.

Veel Soeps in de Honig (Smeltkroes)

Op het Honigcomplex bij de Smeltkroes Unit 62 (gebouw met glazen pui, huisnummer 14M),  koken wij van maandag tot en met vrijdag met verse, pure, zoveel mogelijk lokale en biologische producten. Je kunt hier soep ophalen van 11.00 tot 15.30 uur, of op afspraak.

Cadeaupakketten

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau?
Veel soeps heeft een cadeaupakket dat je zelf kunt samenstellen met de keuze uit negen verschillende soepen, in twee formaten. En de keuze uit 3 chutney’s.
De basisprijs is € 14,25 (1 pot soep van 720 ml, 1 pot soep van 314 ml en een chutney, 105 ml), uiteraard kun je het pakket uitbreiden.

Veel soeps cadeau pakket